•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Borsostokány céklaszívvel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst ceruza vastagságúra vágjuk, a vöröshagymát felaprítjuk.
  2. Egy lábasban a füstölt szalonna zsírját kisütjük, amennyiben nem elegendő, kevés olajat öntünk hozzá, majd beletesszük a vöröshagymát, amit üvegesre pirítunk.
  3. Hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk, majd felengedjük vízzel és ízesítjük sóval, borssal, MAGGI Ételízesítővel.
  4. Amikor felfőtt, beletesszük a paradicsomot, a paprikát és a lecsót.
  5. Időközönként megkeverjük és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére