•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bőségtál - sertéshússal és erdélyi szalonnával sütve

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Kizsírozott jénaiba belekarikázzuk a krumplit, erre rákarikázzuk a hagymát, ezekre ráfektetjük a megmosott és letisztított sertés szüzet, megszórjuk ízlés szerint a fűszerekkel, majd rászeleteljük a fokhagymát
  2. Zárásként pedig a csíkokra vágott erdélyi szalonnával letakarjuk, és a maradék zsírt a tetején elosztjuk egyenletesen
  3. Rátesszük a jénaira a tetejét, és közepes lángon, néha a húst megforgatva megsütjük
  4. Ha elkészült, még melegen kivesszük a zsírból, és lecsepegtetjük az egészet! Garantált a siker! Jó étvágyat!

Tipp: Mivel a köret együtt sül a hússal, csinálhatunk mellé még vegyes zöldséget is, amit enyhén sós vízben kicsit megfőzünk!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére