•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Brassói aprópecsenye ínyenceknek

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az apróra felkockázott szalonnát kisütjük, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéslapockát és kevergetve pirítani kezdjük. Pár perc után meglocsoljuk a mézzel és addig pirítjuk tovább, amíg a méz karamellizálódni nem kezd.
  2. Ekkor felöntjük 2,5 dl hideg vízzel, beletesszük a MAGGI Fűszeres sertésoldalas alapot és jól összekeverjük.
  3. Ezután beletesszük a felkockázott paradicsomot, paprikát, valamint a majorannát és a babérlevelet, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  4. Amikor a hús megpuhult, rátesszük a felaprított fokhagymát, a mustárt és még pár percig kevergetjük.

#okostipp Hasábburgonyával tálalva önálló fogás, de igény szerint savanyúságot is adhatunk még mellé.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére