Brassói aprópecsenye

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A húst laskára vágjuk, megszórjuk MAGGI Húsvarázs ételízesítővel és a forró zsírban barnára pirítjuk. Ha már szép sötét a színe, borsozzuk, majd gazdagon meghintjük majoránnával.
  2. Néhány kanál vízben feloldjuk a MAGGI Tyúkhúsleveskockát, a húsra öntjük és lefedve jó puhára pároljuk.
  3. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkorára vágunk fel, mint a húsdarabokat.
  4. A puha húst zsírjára sütjük, beletesszük a jól lecsöpögtetett burgonyát, megszórjuk MAGGI Piros Magyaros Ízvarázs ételízesítővel és néhány percig együtt pároljuk, majd alaposan összekeverjük.

Tipp: Savanyúsággal tálaljuk. A sertésborda helyett combbal is készíthetjük ízlés szerint, de az elkészült étel kalóriatartalma ebben az esetben változni fog.

Bezárás Nyomtatás