•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bruschetta gombás-olívás padlizsánnal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

Az olaszok egyszerű, pirított kenyér alapú szendvicse csak pár ízletes hozzávalót kíván meg: eredetileg csupán fokhagymát olívaolajat és esetleg apró kockára vágott paradicsomot raktak a kenyérre. Most hirtelen sütött padlizsánnal és finom paradicsomszósszal próbáltuk ki, és így is nagyon finom!! 

A receptet köszönjük Piszkének.

Elkészítés
  1. A padlizsánok végét levágjuk, majd kis, centis kockákra felkockázzuk.

  2. Egy nagy serpenyőt jól felforrósítunk, beleöntjük az olajat, majd a forró olajon, nagy lángon 2-3 perc alatt átpirítjuk a padlizsánkockákat.

  3. Hozzáöntjük a gombás-olívás szószt, összeforraljuk, majd az előzetesen jól megpirított ropogós kenyérszeleteken tálaljuk.

#okostipp

Jellegzetesen előétel, de ebben a mennyiségben elég egy könnyű vacsorának vagy laza ebédnek a melegebb napokra.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére