•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Budapest ragu

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Pörkölt alapot készítünk, amelyhez egy kevés paradicsompürét, sót, apróra darabolt sertéscsontot adunk, és lassan fozzük
  2. Fél óra múlva a csontokat kiemeljük
  3. A pörköltlét szitán áttörjük
  4. A kockákra vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, gombát és a szárnyasmájat
  5. A Budapest ragu jelleget adó anyagait állandó keverés közben gyorsan lepirítjuk
  6. Ha szükséges, a pörköltlevet beforraljuk
  7. A pörköltlevet a raguhoz öntjük
  8. Sóval ízesítjük és jól összeforraljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére