•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bujurdi

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A paradicsomot és a paprikát aprítsd fel
  2. A dobozos, héj nélküli paradicsom is megfelel, de nyáron a kerti paradicsomoknak nem szükséges lehúzni a héját
  3. Locsold le olívaolajjal, sózd meg, szórj rá oregánót és 15-20 percre tedd be a sütőbe (vagy a mikrohullámú sütőbe, bár ez kevésbé ajánlott)
  4. Miután megfőtt, add hozzá a juhtúrót úgy, hogy egy részét összemorzsolod és összekevered a mártással, a másik felét pedig 2-3 cm kockákra szeleteled és úgy rakod a többi közé
  5. 10 percre ismét tedd sütőbe
  6. A görög feta sajttal sokkal jobban sikerül, mert hamar elolvad és szósszal is könnyedén keverhető
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére