Bulgur saláta mediterrán csirkével

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Két evőkanál olívaolajon pirítsd üvegesre a hagymát, add hozzá az összezúzott fokhagymákat, majd forgasd bele a bulgurt. Jól keverd össze.

  2. Öntsd fel a vízzel, sózd-borsozd, majd 180 fokra előmelegített sütőben, lefóliázva 20 percig párold készre.

  3. Közben a maradék olívaolajon pirítsd meg a zöldségeket, ízlésed szerint sózzad és borsozzad, majd add hozzá a paradicsomokat.

  4. Öntsd fel a borral, hagyjad, hogy a folyadék elpárologjon. Tedd félre, tartsd melegen.

  5. A csirkemell szeleteket süsd készre a fűszerpapírban a csomagolásán találhatóak szerint, majd hagyd kézmelegre hűlni.

  6. Morzsold le a húst nagylyukú sajtreszelőn.

  7. Keverd össze a bulgurt, a zöldségeket, a reszelt csirkemellet valamint az apróra vágott petrezselymet és azonnal tálald.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére