•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bundás karaj

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A karajt kicsontozom
  2. A húst, a csontot, a megtisztított, nagyobb darabokra vágott leveszöldséget fazékba teszem
  3. Felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi
  4. Sóval, szemes borssal ízesítem, majd fedő alatt megfőzöm
  5. A húst a levesből kiveszem, a levét pedig leszűröm és külön fogyasztjuk
  6. A húst kihűtöm és felszeletelem
  7. A tojásokat szétválasztom, a sárgáját a tejszínnel, a sörrel és a liszttel kikeverem, és vegetával fűszerezem
  8. Végül hozzáadom a kemény habbá vert tojásfehérjét
  9. Ebbe a masszába mártom bele a hússzeleteket, majd bő, forró olajban kisütöm
  10. Itatásra szedem, a felesleges zsiradékot lecsepegtetem
  11. Friss vegyes salátával körítem
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére