•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Bundás óriás pöfeteg, mandulás, sajtos sült almával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az almákat megpucoljuk és felkockázzuk
  2. Egy hőálló tálba helyezzük és vajat, krémsajtot kockázunk hozzá
  3. Kevés vízzel meglocsoljuk, majd befűszerezzük szegfűborssal és színesborssal
  4. Sütőben 15 perc alatt puhára sütjük, kb
  5. 180 C°-on
  6. A gombákat felszeleteljük és lehúzzuk a héját
  7. Először a lisztbe beleforgatjuk, majd a tojásba, és utoljára pedig a darált, sokmagvas zsemlemorzsába
  8. Forró olajban pár perc alatt kisütjük
  9. A vajas, sajtos almakockákkal tálaljuk
  10. A Bundás óriás pöfeteg, mandulás, sajtos sült almával receptjét az Illatok a konyhámból blog szerzője ajánlotta!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére