Burgonyakrémleves

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A vöröshagymát, a sárgarépát és a burgonyát megtisztítjuk, majd apróra felkockázzuk. A sárgarépát, valamint a burgonyát alaposan megmossuk.
  2. Egy 3 literes lábasba kevés olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, majd beletesszük a zellerlevelet és a petrezselyemzöldet, amit kissé megpárolunk.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, a sárgarépát és a babérlevelet, majd felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Ízesítjük sóval, borssal, MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, végül amikor felforrt beletesszük a MAGGI Tyúkhúsleveskockát.
  4. Ha a burgonya megfőtt, botmixerrel pépesítjük.
  5. A tejjel és a tejföllel kikeverjük, majd összeforraljuk.

#okostipp Tejszínnel is elkészíthető. Tálalni baconnel, vagy levesgyönggyel ajánlott.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére