•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Burgonyás gombás tejszínes tál

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A burgonyákat héjába megfőzzük
  2. Egy jénai tálba állítva rakjuk a következőket: megsózzuk a gombát körbetekerjük a szalonnával , a megtisztított burgonyákat is körbetekerjük a szalonnával
  3. A jénait kivajazzuk bőségesen, szorosan egymás mellé rakjuk őket
  4. Pici szerecsendióval megszórjuk a tetejét és leöntjük 1 doboz tejszínnel (kb
  5. 2dl) és ízlés szerint megszórjuk sajttal
  6. Fólia alatt kb
  7. 40 percig közepes lángon sütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére