•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Burgonyás-rizses fasírt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Megfőzzük a burgonyát (hajastól)
  2. Ha kihűlt, meghámozzuk és megreszeljük
  3. Megfőzzük a rizst, majd leszűrjük róla a vizet
  4. Összekeverjük a burgonyát a rizzsel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott hagymát, sót, borsot, egy kanál lisztet és jól összegyúrjuk
  5. Ha a massza túl lágy, pótolhatjuk liszttel
  6. Fasírtokat formázunk, melyeket zsemlemorzsába hempergetünk, majd forró olajban pirosra sütünk
  7. Nedvszívó papírral bélelt tányérra szedjük ki őket
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére