•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Burgonyás-rizses fasírt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Megfőzzük a burgonyát (hajastól)
  2. Ha kihűlt, meghámozzuk és megreszeljük
  3. Megfőzzük a rizst, majd leszűrjük róla a vizet
  4. Összekeverjük a burgonyát a rizzsel, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott hagymát, sót, borsot, egy kanál lisztet és jól összegyúrjuk
  5. Ha a massza túl lágy, pótolhatjuk liszttel
  6. Fasírtokat formázunk, melyeket zsemlemorzsába hempergetünk, majd forró olajban pirosra sütünk
  7. Nedvszívó papírral bélelt tányérra szedjük ki őket
Szólj hozzá!
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 25 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 30 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 50 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat