•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Burgonyás-sajtos ropi

Hozzávalók
  • ízlés szerint
  • 40 dkg tört burgonya
  • 25 dkg vagy margarin vaj
  • a kenéshez tojás
  • 25 dkg vaj vagy margarin
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 50 dkg liszt
  • a tetejére (kömény, szezámmag, só, mák és minden, amit csak akarunk) sajt
  • a tetejére sajt (kömény, szezámmag, só, és minden, amit csak akarunk) mák
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót összegyúrjuk tésztának
  2. Majd legalább fél órát hagyjuk pihenni
  3. Darabokat szakítunk a tésztából, kinyújtjuk őket, bekenjük a felvert tojással, megszórjuk sajttal és csíkokra vágjuk
  4. 200 fokon, 15-20 percen keresztül sütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére