Carpaccio de saumon

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Válaszd el a filéket
  2. Finoman húzd a bőrt a faroktól a fej felé (a tapadóerő növelése érdekében, puhítsd sóban az ujjaidat)
  3. Szedegesd ki az utolsó csontokat csipesszel
  4. Tedd a filéket a fagyasztóba 20 percre (hogy könnyebb legyen szeletelni)
  5. Vedd ki és vágd minél vékonyabb szeletekre, ha lehet áttetszőre
  6. Tedd a szeleteket egy olajjal kikent tálcára, öntsd a maradék olajat a halra, tegyél rá kevés sót, borsot és a citromlevet
  7. Szórd meg a felprított kaporral, fedd le műanyag fóliával és tedd a hűtőszekrénybe 2 órára
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére