•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Chicken flautas - csirkés tortilla

Hozzávalók
  • 12 db tortilla kukorica
  • 2 db bőr és nélküli csirkemell csont
  • 90 g szétmorzsolt sajt feta
  • ½ kisebb fej felaprítva hagyma
  • ½ kötés (vagy petrezselyem) koriander
  • 3 db friss zöld kimagozva, apróra vágva chili
  • 2 db és csont nélküli csirkemell bor
  • 90 g szétmorzsolt feta sajt
  • só, bors
  • a sütéshez olaj
  • 2 db bőr és csont nélküli csirkemell
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 12 db kukorica tortilla
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkehúst megfőzzük, adhatunk hozzá egy kis ételízesítőt
  2. Miután megfőtt, darabokra vágjuk
  3. A hagymát apróra vágjuk, egy kevés olajban megpörköljük, a feta sajtot egy villa segítségével szétmorzsoljuk
  4. A tortillákat (3-4 darabot 2 papírtörlő közé téve) 30-40 másodpercig a mikróban felmelegítjük
  5. Ezután megtöltjük a tortillákat, mindegyikbe arányosan teszünk egy kis csirkehúst, feta sajtot és hagymát, majd felgöngyölítjük őket, és középen fogvájóval összetűzzük
  6. Forró olajba téve 2-3 percig sütjük, mindkét oldalon
  7. Miután megsültek, jó ropogósak lesznek
  8. Tárolhatjuk műanyag zacskóban a hűtőszekrényben
  9. A salsát helyettesíthetjük tejföl-majonéz keverékkel, amelyet apróra vágott zöldhagymaszárral díszítünk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére