•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Chili mártásos garnélarák és tofu

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Tekerd a tofut papírtörlőbe vagy fásliba és tedd csepegni egy szitába 20-30 percre
  2. Vágd kb
  3. 1,5 cm-es darabokba
  4. Kavard a chilis szósz hozzávalóit, amíg a cukor elolvad
  5. Párold 1-2 percig a hagymát a fokhagymával és gyömbérrel, amíg érzed a gyömbér aromáját
  6. Add hozzá a rákokat is és párold tovább
  7. Öntsd hozzá a chilis szósz, hagyd forrni kicsit, add hozzá a feldarabold tofut és hagyd még főni kicsit
  8. Add hozzá a feloldott keményítőt, keverd össze és zárd el a lángot

#okostipp Tedd tányérra, szórd meg zöldhagymával és ... tálald! A receptet CristinaK ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére