Chilis bab Maggival, ahogy a fiúk szeretik

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, majd rátesszük a darált húst és a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel, a borssal, valamint egy kevés paprikával megszórjuk.
  2. 1 dl vízzel felöntjük, beleteszünk 2 db Pörkölt szaft ízesítő kockát és a forrástól számítva 10 percig előfőzzük. Beleöntjük a vörös babot, a csemege kukoricát, rányomjuk a fokhagymát, majd ismét összefőzzük.
  3. Elkészítjük a MAGGI Mexikói chilis bab alapot, ráöntjük és belerakjuk a kolbászkarikákat, végül készre főzzük.
  4. Tálba öntjük, a tetejét szalámi és paradicsom karikákkal díszítjük és megszórjuk pici reszelt sajttal.

#okostipp Pirítóssal is tálalható. Olaj helyett zsírt is használhatunk, de ebben az esetben az étel kalóriatartalma változni fog.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére