Chilis marhahús

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Keverjük össze a lisztet, ízlés szerint chiliport, az őrölt köményt és az oregánót. Adjuk hozzá az egyenletes, kis kockára vágott marhahúst, és jól nyomkodjuk bele, hogy átvegye az ízeket. Hagyjuk egy éjszakát a hűtőben pihenni.

  2. Másnap adjuk hozzá a darabos paradicsomot, a paradicsompürét, tegyük bele a Maggi pörköltszaft kockát, (melyet morzsolva pici vízben feloldottunk), a babot és a fokhagymát. Alaposan keverjük össze.

  3. Tegyük fel a tűzre, s kavarjuk addig, amíg forrni kezd. Ha a levét elfőtte, pótoljuk vízzel. Fedő alatt pároljuk puhára.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére