Citromos burgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A burgonyát, a vöröshagymát, a fokhagymát, a citromot és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, majd megmossuk.
  2. A burgonyát sós vízben félpuhára főzzük, közben a vöröshagymát apróra vágva kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a 2 gerezd fokhagymát, amit fokhagymanyomóval összetörtünk.
  3. Szerecsendióval, csipet borssal, citromhéjjal ízesítjük, majd rászórjuk a MAGGI Húsvarázs ételízesítőt. Jól összekeverjük és hozzátesszük a félig megfőtt, nagyobb darabokra vágott burgonyát.
  4. Újra összekeverjük finoman, hogy ne törjön össze a burgonya, pár percig együtt pároljuk, majd elzárjuk alatta a lángot és rászórjuk a petrezselyemzöldet.

#okostipp Tálalásig fedő alatt hagyjuk állni.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére