•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Citromos gyömbéres piskóta gyűrű

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit egy keverőtálba teszem és a dagasztójával simára kikeverem a tésztát
  2. A szilikonos formákat félig megtöltöm a tésztával
  3. és kb 30 percig kelesztem langyos helyen, de csak addig
  4. amíg a tészta teteje majdnem eléri a forma szélét
  5. Amíg kelnek a tésztáim, addig a szirupot elkészítem
  6.  A cukrot egy tálba teszem, a citrom levével, vízzel, s a gyömbérrel felforralom, majd kis lángon gyöngyözésig főzöm, amíg besűrűsödik
  7. A már megkelt kis tésztánkat 190 fokos előmelegített sütőben, egy sütőlapon10-15 percig aranysárgára sütöm
  8. Kiöntöm a formából és egy tálba teszem, ekkor meglocsolom a langyos sziruppal, addig, amíg az egészet beissza
  9. Majd átrakom egy tálcára és a felvert tejszínhabbal és gyümölccsel díszítem
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére