Citromos tortalap

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A citromos tortalaphoz válaszd  szét a tojás sárgáját a fehérjétől
  2. A tojássárgáját keverd krémesre 150 g cukorral
  3. Verj kemény habot a tojásfehérjéből, fokozatosan add hozzá az 50 g cukrot
  4. Verd addig, amíg a hab nem esik ki az edényből
  5. Keverd össze a sárgáját a fehérjével és óvatosan keverd össze
  6. Add hozzá a citromlevet, a reszelt citromhéjat és a lisztet
  7. Tortasütőbe süsd mérsékelt tűzön körülbelül 35 percet

#okostipp Kend meg citromos krémmel, tejszínhabbal vagy lekvárral.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére