•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Citromparfé

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A tejfölt elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd belereszeljük a citrom héját és hozzáadjuk a citrom levét.
  2. A tejszínt habbá verjük, majd óvatosan, hogy a habot nem törjük össze, összekeverjük az ízesített tejföllel.
  3. Ezt követően egy üvegtálba teszünk egy réteg krémet, majd rá egy sor piskótatallért, ismét egy sor krémet és újabb sor piskótatallért.
  4. A tetejét a citromos krémmel zárjuk, majd 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, vagy amíg a piskóta meg nem puhul.

#okostipp Könnyű, gyors, olcsó és nagyon finom desszert.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére