Csavart bolognai pizzarudak

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

A húsos, bolognai rudacskák gyorsan mindenki kedvenceivé lesznek: akár gyerekeknek vacsorára, akár felnőtteknek egy pohár sör vagy vörösbor mellé adjuk, biztos sikert arathatunk vele.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A darált hús átpirítjuk az olajon, hozzáadunk 4 dl vizet és a MAGGI alapot.

  2. Kevergetve 10 perc alatt készre főzzük, hűlni hagyjuk.

  3. A pizzatésztát kitekerjük, egyenletesen elosztjuk rajta a kihűlt, sűrű szószt.

  4. A tésztát hosszában kettévágjuk, majd keresztben 1,5 cm-es csíkokra vágjuk.

  5. A csíkok 2 végét megfogva, ellenkező irányba csavarva feltekerjük.

  6. Felvert tojással átkenjük a csavart rudakat és 200 fokra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.

#okostipp

Extra reszelt sajttal is bélelhetjük a szósz mellett a rudakat, így még kiadósabb.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére