•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csavart sós stangli

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az élesztőt feloldjuk a borban, majd hozzáadjuk a sót, margarint és lisztet
  2. Jól összegyúrjuk
  3. Kinyújtjuk és megadjuk neki a sós stangli formákat
  4. Ízlés szerint megszórjuk köménnyel, szezámmaggal vagy mákkal
  5. Enyhén a tetejére nyomjuk, hogy a tésztához ragadjanak
  6. Mindegyiket megfogjuk és megcsavarjuk óvatosan
  7. A sós rudacskákat tálcába tesszük és 15-20 percig sütjük közepes lángon

#okostipp Tálalhatjuk előételként. A sós tangli receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére