•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csemegekukoricás-csirkés, hideg tésztasaláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Most van szezonja a friss csemegekukoricának, ezért érdemes kihasználni ezt a pár hetet, hiszen a lédús szemekkel a menü akármelyik részét fel lehet dobni. Nemcsak egyszerű főtt kukoricaként, de salátának vagy hússal együtt sütve is nagyon finom!

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk, elkeverjük a fűszerkeverékkel és az olajjal, 30 percig pácolódni hagyjuk.

  2. A csemegekukoricát késsel a csőről levágjuk.

  3. A tésztát az utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük.

  4. A csirkét és a kukoricaszemeket forró serpenyőben kevergetve megpirítjuk.

  5. A húst, a kukoricát és a szaftot a tésztára öntjük, hozzáadjuk a majonézt is és hidegen tálaljuk

#okostipp

Használhatunk farfalle vagy maccheroni tésztát is, de inkább durumlisztből készült tészták közül válasszunk, mert azoknak jobb a tartása, így jobban bírják a hűtést is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére