Csemegekukoricás-csirkés, hideg tésztasaláta

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk, elkeverjük a fűszerkeverékkel és az olajjal, 30 percig pácolódni hagyjuk.

  2. A csemegekukoricát késsel a csőről levágjuk.

  3. A tésztát az utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük.

  4. A csirkét és a kukoricaszemeket forró serpenyőben kevergetve megpirítjuk.

  5. A húst, a kukoricát és a szaftot a tésztára öntjük, hozzáadjuk a majonézt is és hidegen tálaljuk

Tipp:

Használhatunk farfalle vagy maccheroni tésztát is, de inkább durumlisztből készült tészták közül válasszunk, mert azoknak jobb a tartása, így jobban bírják a hűtést is.

Bezárás Nyomtatás