•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Cseresznyés-túrós tiramisu kehely

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Keverjük habosra a túrót, a porcukrot és a tejfölt
  2. A babapiskótát tördeljük össze, majd locsoljuk meg a kávélikőrrel
  3. A kandírozott cseresznyét keverjük el a meggy dzsemmel
  4. Kehelypohár aljára tegyünk túrót, rá cseresznyét, rá piskótát, majd megint túrót, piskótát és cseresznyét
  5. A tetejére kevés túró kerüljön
  6. 2-3 órára tegyük hűtőbe
  7. Díszítésként a tetejét szórjuk meg reszelt csokoládéval, és rakjunk rá 1-2 mentalevelet
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére