•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csevapcsicsa

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húsokat ledarálom, majd jól elkeverem, csevapcsicsákat formálok (henger alak), és legalább 2 órát hagyom pihenni a hűtőszekrényben
  2. Sütés előtt 1 órával kiveszem hogy a hús ne legyen olyan hideg, így nem ragad oda a rostély rácshoz
  3. Mert a csevapcsicsát én mindig rostélyon sütöm
  4. Friss túróval, mustárral, görögsalátával, vöröshagymával és sültburgonyával tálalom
  5. Finom hozzá a szárított paradicsom bazsilikomos olajban
Szólj hozzá!
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 90 perc
  • Normál elkészítés
 
  • 40 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 25 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat