•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csicseriborsó leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csicseriborsót leöblítjük, a vöröshagymát és a répákat megtisztítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk, a répákat tetszés szerint karikára, vagy vékony csíkokra.
  2. Kevés olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a borsót és a répákat, felengedjük vízzel, belemorzsoljuk a MAGGI Zöldségleveskockát, majd lassú tűzön lefedve kb. 40 percig főzzük.
  3. Amikor a csicseriborsó megpuhult, kevéske olajon megfuttatjuk a lisztet és vékony rántást készítünk, majd a leveshez keverjük.
  4. Felforraljuk és ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük.

#okostipp Forrón tálaljuk, ízlés szerint levesgyönggyel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére