Csicseriborsós gombaragu nokedlivel

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Vegetáriánus

A csicseriborsó értékes és népszerű alapanyag: magas fehérjetartalma és alacsony glikémiás indexe van. Semleges íze miatt sok más élelmiszerrel párosítható, így például a gombának is ideális társa.

Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk.

  2. A felforrósított olajon a hagymát és a gombát egy pici sóval megszórjuk és kevergetve átpirítjuk.

  3. A zöldségekre rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat, vizet öntünk alá és hozzáadjuk a leszűrt konzerv csicseriborsót. Fedő alatt kis lángon pároljuk.

  4. Egy nagyobb lábasban vizet forralunk. Amíg a víz felforr, a lisztből, a tojásból, a vízből és egy csipet sóból gyors, nem túl lágy nokedlitésztát keverünk.

  5. Amikor a gomba már puha, megszórjuk az étkezési keményítővel és hozzáadjuk a tejszínt: addig forraljuk csak, amíg a szósz besűrűsödik. Kóstoljuk, ha szükségesnek érezzük, még sózhatjuk.

  6. Amikor a gomba már puha, megszórjuk az étkezési keményítővel és hozzáadjuk a tejszínt: addig forraljuk csak, amíg a szósz besűrűsödik. Kóstoljuk, ha szükségesnek érezzük, még sózhatjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére