Csípős húsimádó taco

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Kellemesen csípős, húsos ragu, ropogós salátával és harsogó, friss zöldségekkel, sütőben sült tésztalapok közé bújtatva - így áll össze a tökéletes taco! Az új Húsimádó Mexikói chilis bab alappal a legnépszerűbb tex-mex fogást percek alatt az asztalodon találod! smiley

 
Elkészítés
  1. Az olajon pirítsuk meg a bacon- és kolbászkockákat, majd adjuk hozzá a darált marhahúst, amit további 5-8 percig, a hús fehéredéséig folyamatosan kevergetve pirítsunk át.

  2. Öntsük fel a vízzel, a MAGGI Húsimádó Mexikói chilis bab alappal és a sóval, majd főzzük 10 percig.
  3. Közben a salátát szedjük leveleire és béleljük ki vele a taco lapokat.

  4. A paprikát kockázzuk fel, a kukoricacsövekről pedig morzsoljuk le a szemeket.

  5. Töltsük a húsos szószt a tésztalapokba, szórjuk meg a friss csemegekukoricával és a paprikakockákkal, lazán fogjuk össze és már fogyaszthatjuk is!

#okostipp

Tölthetjük a ragut sima, előmelegített tortillalapokba is, amit aztán feltekerve tálalhatunk – így egy másik népszerű tex-mex ételt, a burritot készítettük el.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére