•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csípős karácsonyi halászlé

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Halas fogások
Elkészítés
  1. Egy nagy lábasban az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel.

  2. Beletesszük a hal szeletek felét, majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.

  3. Az így elkészített alaplevet áttörjük, majd sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk.

  4. Beletesszük a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, valamint a kimagozott, feldarabolt paprikákat.

  5. Belekeverjük a fűszerpaprikát, majd visszaforraljuk, hozzáadjuk a Maggi Halászlékockákat és további fél órán át főzzük.

  6. Az utolsó tíz percben a leveshez adjuk a maradék haldarabokat, valamint az ikrát és a haltejet is.

#okostipp

A halászlét főzés közben keverni nem szabad, csak a lábast kell rázogatni. Érdemes többféle halat használni, hogy még ízletesebb legyen a végeredmény! Aki csípősen szereti, igény szerint erős paprikával ízesítheti!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére