Egy nagy lábasban az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel.
Beletesszük a hal szeletek felét, majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
Az így elkészített alaplevet áttörjük, majd sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk.
Beletesszük a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, valamint a kimagozott, feldarabolt paprikákat.
Belekeverjük a fűszerpaprikát, majd visszaforraljuk, hozzáadjuk a Maggi Halászlékockákat és további fél órán át főzzük.
Az utolsó tíz percben a leveshez adjuk a maradék haldarabokat, valamint az ikrát és a haltejet is.
#okostipp
A halászlét főzés közben keverni nem szabad, csak a lábast kell rázogatni. Érdemes többféle halat használni, hogy még ízletesebb legyen a végeredmény! Aki csípősen szereti, igény szerint erős paprikával ízesítheti!
Íme 5 adventi tematikájú reggeli, aminek elkészítése nem több 10 percnél és még a legizgatottabb karácsonyváró gyerekek is szó nélkül bepuszilják, arról nem is beszélve, hogy instant megteremtik az ünnepi hangulatot!
TOP5 recept vendégváráshoz. December vége a hatalmas családi és baráti összejövetelek főszezonja. Mindig legyen a tarsolyodban pár recept!