Csípős töltött burgonya

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Az egyforma nagyságú burgonyákat meghámozzuk és karalábévájóval a közepüket kivájjuk, hogy tölthetőek legyenek.
  2. A kivájt burgonyaforgácsot megfőzzük, áttörjük és a darált hússal összekeverjük.
  3. Olajban pirított hagymával, zúzott fokhagymával, csípős paprikával, borssal, köménymaggal és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük.
  4. Ezzel a masszával töltjük meg a burgonyákat, majd olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük és mindegyiket letakarjuk egy vékony szalonnaszelettel.
  5. Közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére