Csirke aprópecsenye zöldborsóval, krumplipürével

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Fűszeres csirkefalatok, édes, zsenge borsó és lágy krumplipüré harmóniája: igazi kényeztető, egyszerű, de szívmelengető fogást rejt a recept, próbáld ki még ma!

Elkészítés
  1. A vékony szeletekre vágott, megtisztított burgonyát sós vízben puhára főzzük.

  2. A MAGGI Csirke fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal, majd bepácoljuk vele a csirkemell kockákat. Hagyjuk, hogy a fűszerek átjárják a húst, amíg a krumpli megfő.

  3. Ezután forró serpenyőben hirtelen pirítsuk fehéredésig a fűszeres csirkemellkockákat, majd adjuk hozzá a zöldborsót és fedő alatt kb. 10 percig pároljuk puhára.

  4. Krumplinyomóval vagy villával törjük át a még forró főtt burgonyát, adjuk hozzá vajat és annyi meleg tejet, hogy ízlésünk szerinti, lágy krumplipürét kapjunk.

  5. A zöldborsós csirkeragut a krumplipürére szedve tálaljuk.

#okostipp

A ragut pici reszelt citromhéjjal is megbolondíthatjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére