Csirke aprópecsenye zöldborsóval, krumplipürével

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A vékony szeletekre vágott, megtisztított burgonyát sós vízben puhára főzzük.

  2. A MAGGI Csirke fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal, majd bepácoljuk vele a csirkemell kockákat. Hagyjuk, hogy a fűszerek átjárják a húst, amíg a krumpli megfő.

  3. Ezután forró serpenyőben hirtelen pirítsuk fehéredésig a fűszeres csirkemellkockákat, majd adjuk hozzá a zöldborsót és fedő alatt kb. 10 percig pároljuk puhára.

  4. Krumplinyomóval vagy villával törjük át a még forró főtt burgonyát, adjuk hozzá vajat és annyi meleg tejet, hogy ízlésünk szerinti, lágy krumplipürét kapjunk.

  5. A zöldborsós csirkeragut a krumplipürére szedve tálaljuk.

Tipp:

A ragut pici reszelt citromhéjjal is megbolondíthatjuk.

Bezárás Nyomtatás