CSIRKE GYROS PALACSINTAHÁLÓBAN

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. A csirkemellet felkockázzuk a gombával együtt, majd megszórjuk a MAGGI Gyros alappal. Összekeverjük és fél órát állni hagyjuk.

  2. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd hirtelen lepirítjuk rajta a húst és a gombát. Melegen tartjuk.

  3. A palacsintához összekeverjük a hozzávalókat, de csak annyi folyadékkal, hogy sűrűbb legyen.

  4. Veszünk egy kisebb, csőrös PET palackot, beletöltjük a palacsinta tésztát, majd az olajozott, forró serpenyőbe, először körbe folyatjuk a tésztát, majd berácsozzuk a kör közepét. Így sütjük ki a palacsintahálókat.

  5. Tálalás: A rácsos palacsintára salátalevelet fektetünk, erre tesszük a húsos-gombás tölteléket. A joghurtot elkeverjük a sóval, citromlével és a reszelt fokhagymával, ezután meglocsoljuk vele az ételt, majd lazán feltekerjük. Zöldségfélékkel tálaljuk.

Bezárás Nyomtatás