csirke párolt káposztával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A csirkecombokat olajozott tepsibe helyezzük, majd MAGGI ízvarász ételízesítővel és borssal fűszerezzük.

  2. Ezután kb 1 dl vizet és a 2 dl bort a tepsibe öntünk és fóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ezután ropogósra sütjük.

  3. A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk és teflonos edénybe helyezzük. Kevés olajt öntünk rá, majd egy kevés sóval megszórjuk. Mikor az edényben a káposzta kezd fonnyadni hozzáadjuk a kristálycukrot, őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet. A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére