•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csirkeaprólék leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A megtisztított, feldarabolt csirkeaprólékot az olajon kissé pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a felkockázott sárga- és fehérrépát, zellert, valamint a megtisztított és felszeletelt gombát
  2. Egy kis ideig pirítsuk együtt ezeket, majd öntsük fel jó másfél liter meleg vízzel
  3. Ekkor tegyük bele egészben a megtisztított vöröshagymát, adjunk hozzá petrezselymet, borsot, sót
  4. Lassú tűzön főzzük, s amikor a zöldségek félig megpuhultak, tegyük bele a borsót is
  5. Amikor minden puha, tálalás előtt még meghinthetjük finomra vágott petrezselyemmel is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére