•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

CSIRKECOMB GOMBÁVAL ÉS ZÖLDBORSÓVAL

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1.  A csirkét ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd egy kevés olívaolajjal és a kurkumával jól keverjük össze, tegyük félre.

  2. Vágjuk apróra a vöröshagymát, zúzzuk össze a fokhagymát és szeleteljük fel a gombát.

  3. Egy kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalát a húsnak, szedjük ki és tegyük félre.

  4. Tegyük a serpenyőbe a vöröshagymát és pirítsuk üvegesre.

  5. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd a gombát és pirítsuk tovább 3-4 percig.

  6. Vegyük le a serpenyőt a hőforrásról, adjuk hozzá a paprikát, jól forgassuk össze. Öntsük fel a vízzel, majd tegyük bele a húst és az Ízvarázst, forraljuk fel, majd pároljuk 20-25 percig.

  7. Végül adjuk hozzá a zöldborsót és a tejszínt, jól forgassuk össze és pároljuk további öt percig.

  8. Párolt rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére