•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csirkehúsleves dióval

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A MAGGI Szárnyashúsleves kockából készített levesben puhára főzzük a megmosott csirkemellet, majd a húst kiemeljük, kihűtjük és vékony csíkokra szeleteljük. Közben a meghámozott burgonyát kisebb kockákra vágjuk és enyhén sós vízben megfőzzük. A levest a tejszínnel, a tejjel és az előírás szerint kikevert MAGGI Bolognai Spagetti alappal behabarjuk.
  2. Az egészet kis lángon felforraljuk. Ezalatt kevés előhevített vajon átpirítjuk a csirkehúst, a burgonyát és a tisztított dióbelet. Az így elkészített ragut a levesbe halmozzuk betétként és a kikevert tejföllel dúsítjuk.

#okostipp Kevés sherryvel még ízletesebb.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére