•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csirkemáj rizottó

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott csirkemájat. Jól átforgatjuk, meghintjük sóval, delikáttal, őrölt borssal, majd egy pici vízzel felengedjük és fedő alatt megpároljuk.
  2. Egy másik edényben a rizst kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd felengedjük vízzel és egy kevés sóval, borssal ízesítjük. Amikor a rizs már majdnem kész, hozzáadjuk a lecsepegtetett zöldborsót.
  3. A megpárolt csirkemájat összeborítjuk a borsós rizzsel, jól összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot.
  4. Tálaláskor a tányérokra kis kúpokat halmozunk, melyeknek tetejét megszórjuk egy kevés reszelt sajttal.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére