•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csirkepaprikás

Hozzávalók
  • 2 dl tej
  • 2 kanál liszt
  • 1,5 dl olaj
  • aprólék és egy pár darab szárny, esetleg comb csirke
  • és egy pár darab csirke szárny, esetleg comb csirkeaprólék
  • csirkeaprólék és egy pár darab csirke szárny, esetleg comb
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkehúst főzd meg sós vízben
  2. A lisztet egy zsiradékmentes serpenyőbe pirítsd meg, öntsd rá a húslevet és közben folyamatosan kavargasd, hogy ne maradjon görcsös
  3. Add hozzá a tejet, az olajat és sózd meg
  4. 5-10 perc után add hozzá a húst is, majd addig hagyd főni, amíg el nem éri a megfelelő sűrűséget

#okostipp Melegen, puliszkával tálald.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére