Csirkés-baconos rigatoni, enyhén csípős szószban

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető

Gyors, finom és pillanatok alatt kész van – erre a receptre még egy rohanással teli hétköznap estén is marad idő és energia! Az enyhén csípős, szószos tészta hűvösebb napokon pedig kifejezetten telitalálat.

Elkészítés
  1. A bacont és a csirkemelleket felkockázzuk.

  2. A tésztához enyhén sós vizet forralunk, miközben a bacont kis lángon megpirítjuk.

  3. Amíg a tészta fő, elkészítjük a húst és a szószt: a bacont kiszedjük, visszamaradt zsírján átpirítjuk a csirkemellet, majd hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alapot és 5 dl vizet.

  4. Az egészet kb.10 percig főzzük, míg a szósz besűrűsödik.

  5. A megfőtt tésztát leszűrjük, elkeverjük a szószos csirkével, majd tálaláskor megszórjuk a pirított baconnel.

#okostipp

Az enyhén csípős, laktató comfort food mellé remekül illik a friss zöldsaláta vagy valamilyen savanyúság, tálaljuk ezek valamelyikével.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére