•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csirkeszárny rizskörettel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirke szárnyakat aprítsd fel ízlés szerint, majd a rizst keverd össze a hagymával, a répákkal, a gombával és a paradicsommal
  2. Öntsd rá a húslé egy részét, majd adj hozzá egy kevés olívaolajat, aprított petrezselymet és jól keverd össze
  3. Helyezd a rizst egy tepsibe
  4. A húslé többi részéhez add hozzá a sót, a csípős paprikát, a csirke fűszert, mindezt pedig öntsd rá a szárnyakra
  5. A húslével megcsorgatott húst tedd a rizsre, majd  mindezt a sütőbe egy kicsivel több, mint egy órára
  6. Néha azért ne felejts el rápillantani
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére