•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csoki torta kekszből

Hozzávalók
  • 150 g friss 250 g zsíros krémsajt2 zacskó vaníliás cukor5 evőkanál porcukor2 cikk tejcsokoládé, lereszelve1 zacskó zselatin a tálaláshoznéhány mázas vagy zselés keksznéhány csokoládé praliné150 g csokoládés tejszín
  • 150 g friss tejszín250 g zsíros krémsajt2 zacskó vaníliás cukor5 evőkanál porcukor2 cikk tejcsokoládé, lereszelve1 zacskó a tálaláshoznéhány mázas vagy zselés keksznéhány csokoládé praliné150 g csokoládés tejszín zselatin
  • tészta
  • 300 g őrölt keksz1 aroma250 g margarin150 g csokikrém (Finetti)150 g darált dió1 evőkanál kakaó rum
  • 150 g friss tejszín250 g zsíros krémsajt2 zacskó vaníliás cukor5 evőkanál porcukor2 cikk tej, lereszelve1 zacskó zselatin a tálaláshoznéhány mázas vagy zselés keksznéhány praliné150 g s tejszín csokoládé
  • 300 g őrölt keksz1 rum aroma250 g margarin150 g csokikrém (Finetti)150 g darált dió1 evőkanál kakaó
  • 300 g őrölt keksz1 rum aroma250 g margarin150 g (Finetti)150 g darált dió1 evőkanál kakaó csokikrém
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az őrölt kekszet keverd össze a darált dióval és egy evőkanál kakaóval, majd öntsd rá az olvasztott margarint, amelyhez csokikrémet is kevertél
  2. Keverd jól össze
  3. Egy tortaforma vagy tepsi széleit béleld ki keksszel, majd öntsd közé a tésztát, és préseld össze egy kanállal, hogy a tészta jól összeálljon
  4. Keverd össze a tejszínt a krémsajttal, cukorral és vaníliás cukorral, majd öntsd rá a zselatint vékony rétegben
  5. A végén, mikor összeállt a keverék, szórd meg reszelt csokival
  6. Ezt a krémet öntsd rá a tésztára, majd helyezd a hűtőbe több órára
  7. Vedd ki a süteményt a tepsiből, és helyezd egy tálcára

Tipp: Díszítsd tejszínhabbal és csokival. A csoki torta receptjét ani67 ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére