•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csokis, túrós szelet

Hozzávalók
  • 12 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjét felverjük a kristálycukorral, majd hozzákeverjük a tojássárgát, a sütőporral elkevert lisztet, és 3 lapot sütünk belőle.
  2. A túrókrém hozzávalóit egy tálba tesszük és alaposan összedolgozzuk.
  3. A csokikrémhez a margarint, a porcukrot és a kakaóport összekeverjük.
  4. Ha kihűltek a lapok, az első piskótalapra a túrókrém felét kenjük, a következő piskótalappal beborítjuk és erre rákenjük a kakaós krémet,
  5. Piskótalappal beborítjuk, majd erre ismét a túrós krémet kenjük rá.
  6. A tetejére a pudingból, a kristálycukorból, a narancsos üdítőből krémet főzünk és még melegen ráöntjük.

#okostipp Dermesztés után lehet szeletelni forró vizes késsel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére