•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Csokoládégolyócskák

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A vajat kikavarjuk a cukorral és a késhegynyi sóval
  2. Kézi mixerrel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot
  3. A kakaóport elkeverjük a liszttel, majd a vajas krémbe dolgozzuk
  4. Hozzádolgozzuk a diót, majd 2 órára a hűtőben pihentetjük
  5. A két óra elteltével 3 cm átmérőjű golyócskákat formázunk a masszából, majd egy sutőpapírral bélelt tepsire, egymástól kb
  6. 5 cm távolságra helyezzük őket, és 150 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére