Csokoládés eper

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk és lecsöpögtetjük
  2. Elkészítjük a csokoládéöntetet: a cukrot 8 evőkanál vízben feloldjuk, hozzáadjuk a kakaót, majd felforraljuk, időnként megkavarva
  3. Amikor a krém kezd megvastagodni, fokozatosan hozzáadjuk a reszelt csokoládét, és homogén masszává keverjük
  4. Ezután hagyjuk kihűlni, majd hozzáadjuk a két evőkanál likőrt
  5. Végül a csokoládéöntetet ráöntjük az eperre, és egy kis ideig állni hagyjuk

#okostipp A gyümölcsdesszertet tálcán, tejszínhabbal díszítve tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére